Friendship comunity logo

Ondersteuning Esmeralda van Drunen

Esmeralda van Drunen toezegging financiële ondersteuning trainingsstage in Z-O Azië.

In hoog tempo worden de eerste doelen van de Erik Meijs Foundation gerealiseerd...

De 16-jarige Esmeralda van Drunen heeft via de Erik Meijs Foundation een toezegging voor een financiële ondersteuning ten behoeve van een trainingsstage in Z-O Azië.

Esmeralda zit bij de nationale selectie onder 17 en werd onlangs met haar dubbelpartner Nederlands kampioen damesdubbel U17.

Vorig jaar is zij voor het eerst richting Azië gegaan en heeft ze getraind bij Ron en Huynh Daniëls in Vietnam. Dit jaar gaat ze dat weer doen en nu voor een langere periode.

Stef Meijs oprichter van de Foundation: "Hoe getalenteerd Esmeralda is weet ik niet en heb ik ook geen verstand van. Maar ik kan wel beoordelen hoe serieus iemand is. Esmeralda wil alles uit zichzelf halen wat er in zit, is bereid daar veel te doen en ook veel voor te laten en treedt buiten de gebaande paden. Daar is moed voor nodig en een sterke motivatie en dat waardeer ik."

Het past ook volledig bij het doel van de stichting én past bij de manier waarop ook Erik zijn sport benaderde. Daarom is de Erik Meijs Foundation blij om Esmeralda een klein steuntje in de rug te kunnen geven.

Mocht iemand zich afvragen: "De Erik Meijs Foundation is toch nog helemaal niet rond? Dat klopt, gesprekken met de bank lopen nog, maar alle seinen lijken al op groen te staan en we hebben ons inmiddels al verzekerd van enkele toezeggingen, waardoor we zeker weten dat we Esmeralda uiteindelijk deze financiële bijdrage kunnen geven.

Wil je de Erik Meijs Foundation en de sympathieke doelen ook ondersteunen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op!

contact
nieuwsoverzicht