Rl dropshot gp masterfinals 2024 0773

Ondersteuning Liam Birahy

De tweede speler die een financiële bijdrage krijgt vanuit de Erik Meijs Foundation is een feit. Liam Birahy krijgt dit jaar een stukje ondersteuning voor zijn trainingsstage in Vietnam bij The Viet Nam-Danish Badminton Institute van Ron Daniëls en Huỳnh Daniëls.

De tweede speler die een financiële bijdrage krijgt vanuit de Erik Meijs Foundation is een feit. Liam Birahy krijgt dit jaar een stukje ondersteuning voor zijn trainingsstage in Vietnam bij The Viet Nam-Danish Badminton Institute van Ron Daniëls en Huỳnh Daniëls. Liam maakt deel uit van de Nationale jeugdselectie U17.

We zijn blij dat we wederom een jonge speler met veel ambitie en dromen een stukje op weg kunnen helpen en waarderen het dat Liam buiten de gebaande paden durft te treden.

Met dank aan de mensen die de steun vanuit de Foundation mogelijk maken, waaronder bijvoorbeeld Vandekolk hypotheken financieringen en verzekeringen. En met dank aan René Lagerwaard voor de foto’s.

Ook leuk om te melden dat via Marcel Jacobsen: https://www.victor-europe.com zich bereid heeft verklaard als extraatje een shirt en short ter beschikking te stellen, waarbij we het logo van de foundation op het shirt hebben laten drukken. En ook het drukwerk is belangeloos verzorgd door www.jebo.nl

Om dit in de toekomst te kunnen blijven doen, kan de ErikMeijs Foundation natuurlijk altijd giften heel goed gebruiken. Ik kan garanderen dat precies 100% van de giften ten goede zullen komen aan de spelers.

Dus ik hoop dat meer mensen en bedrijven de weg naar de stichting weten te vinden. Zoals al vaker aangegeven, een link naar de stichting kan ik helaas niet toevoegen, want dan haalt facebook acuut mijn tekst weg vanwege een onduidelijke reden. Maar als je zoekt op Erik Meijs Foundation, of ErikMeijs en dan nl of com erachter, dan kom je op de juiste plek terecht.

Liam, veel succes in de toekomst en natuurlijk ook komende weekend op de NJK!

 

contact
nieuwsoverzicht