Supporters & Sponsors
Phytalis logo web 3
Van der Kolk logo

Elke sponsoring is welkom, hoe klein ook. Zo is Erik óók begonnen. De Erik Meijs Foundation begint kleinschalig. De verwachting is (nog) niet dat er opeens vele spelers naar Azië op trainingsstage willen gaan.

Beschrijving

Supporters en sponsors zijn nodig om de ambities van spelers waar te maken. Het gaat niet om grote bedragen. Elke bijdrage is belangrijk en waardevol.

Klein is fijn, maar hoe meer middelen, hoe meer armslag er is om iets te betekenen voor jonge talentvolle spelers die graag willen!

Mocht je interesse hebben om te sponsoren, bezoek dan alsjeblieft onze contactpagina voor alle contactdetails. Enkelen zijn je al voorgegaan, deels anoniem.

1[1]

jouw voordelen

  • Kleine investering - groot plezier
  • Bijdragen aan spelersontwikkeling
  • Betrokkenheid bij ontwikkeling
  • Goed gevoel om dromen waar te maken
  • Reclame voor je bedrijf, mocht je dat willen.
2[1]

onze sponsors

Van der Kolk logo

Van de Kolk Hypotheken

Van de Kolk is een familiebedrijf en gespecialiseerd in hypotheken en verzekeringen. Van de Kolk is betrouwbaar, zeer klantgericht en enorm goed in het zien van mogelijkheden en oplossingen. Kortom een hele fijne partij bij het aankopen van een woning, een van de belangrijkste beslissingen in je leven.

Daarnaast is Van de Kolk de allergrootste sponsor binnen de badmintonsport in Nederland. 

Maak eens een vrijblijvende afspraak, klik op lees meer.

Phytalis logo 3D

Phytalis

Phytalis is jouw online MarCom Bureau. Van copywriting, blogs, websites tot aan online adverteren. Phytalis is al jarenlang ondersteuner van sport.

Bekijk alle mogelijkheden en maak eens een vrijblijvende afspraak (via lees meer) 

Bekijk andere onderdelen