Trainingsstages
Erik en Ron buitentraining
IMAG0523

Ben je een badmintonspeler die, net als Erik, ook buiten Europa, wil ervaren hoe badminton wordt gespeeld en hoe getraind wordt? Eens in heel andere omstandigheden wil werken, in een ander klimaat en in een andere cultuur.

Beschrijving

De Erik Meijs foundation helpt je verder. In eerste instantie is onze steun specifiek gericht op trainingsstages in Zuid-Oost Azië, het door Erik zo geliefde stukje van Azië.

Daarbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld Vietnam, Indonesië en Thailand. In deze drie landen zijn goede  contacten.

In Vietnam gaat het natuurlijk om de badmintonacademie van Ron en Huynh Daniëls (Ron was de degene die de ogen van Erik heeft geopend waardoor hij zijn eigen pad is gaan volgen).

In Indonesië zijn we via een plaatselijk contact een badmintonclub in Jakarta aan het zoeken die bereid is om trainingsstages te organiseren.

In Thailand gaat het om de Banthongyord Badminton School in Bangkok waar prima faciliteiten zijn (inclusief overnachten) en waar Erik heeft getraind samen met Ratchanok Intanon (de huidige nummer 8 van de wereld en op 18 jarige leeftijd wereldkampioen).

Erik met Ron Daniels

jouw voordelen

  • Training onder andere omstandigheden
  • Bijzondere trainingsmomenten
  • Op hoog niveau trainingen
  • Top en ruime sparring
  • Snelle groei in jouw sport
  • Versnelde ontwikkeling zelfstandigheid.
Feeding_Erik met Ron

onze sponsors

Van der Kolk logo

Van de Kolk Hypotheken

Van de Kolk is een familiebedrijf en gespecialiseerd in hypotheken en verzekeringen. Van de Kolk is betrouwbaar, zeer klantgericht en enorm goed in het zien van mogelijkheden en oplossingen. Kortom een hele fijne partij bij het aankopen van een woning, een van de belangrijkste beslissingen in je leven.

Daarnaast is Van de Kolk de allergrootste sponsor binnen de badmintonsport in Nederland. 

Maak eens een vrijblijvende afspraak, klik op lees meer.

Phytalis logo 3D

Phytalis

Phytalis is jouw online MarCom Bureau. Van copywriting, blogs, websites tot aan online adverteren. Phytalis is al jarenlang ondersteuner van sport.

Bekijk alle mogelijkheden en maak eens een vrijblijvende afspraak (via lees meer) 

Bekijk andere onderdelen